Stijlvolle gadget: Nintendo 3DS

Afgelopen vrijdag 25 maart bracht Nintendo haar nieuwste computer op de markt. De Nintendo 3DS onderscheid zich van z’n concurrent door de beter graphics, de mogelijkheid om augmented reality spelletjes te spelen en het ingebouwde 3D scherm. Deze technologie geeft de games die je speelt letterlijk een extra dimensie.

De redactie van MenandStyle was al voor de release in het bezit van een 3DS en heeft deze uitvoerig getest. Conclusie: het 3D effect werkt beter dan je in eerste instantie zou denken (wel af en toe even uitzetten tegen hoofdpijn), de nieuwe ronde richtingsknop werkt heel erg fijn en vooral de augmented reality games zijn hilarisch. Tel daar de magische Nintendo factor bij op en we hebben een winnaar!

De Nintendo 3DS is leverbaar in de kleuren Aqua Blue en Cosmos Black en is onder andere verkrijgbaar bij Castle Games.