Curated: Sale jackets op ASOS.com

Sale, het is een prachtig ding. De mooiste items voor de kleinste prijsjes. Omdat je het makkelijk te maken hebben we de mooiste (en goedkoopste) jackets uit de ASOS store voor je op een rijtje gezet. Stuk voor stuk must haves dit seizoen.

Links: Two Stoned Quilted Jacket (66.66 euro).
De quilted jacket brak afgelopen zomer door en is de look deze zomer. Oorspronkelijk afkomstig uit de jacht is deze jas zowel luchtig, gemaakt om te dragen als comfortabel. Daarnaast een suffisticated look waar je altijd mee weg komt.

Rechts: Cheap Monday Tobias Denim Jacket (56.41 euro).
Een spijkerjacket heeft iedereen in zijn kast hangen, maar een opvallende kleur als deze is naast je basic denim een must have. Combineer het met een goede denim, wayfarer en loafers en je hebt die 80’s look te pakken.

Links: Reclaimed Vintage German Camo Parka (51.28 euro).
Camo is een trendje. Met deze jas kom je correct.

Rechts: Paul Smith Jeans Shawl Collar Harrington Jacket (174.34 euro).
Niet de goedkoopste in het rijtje, maar wat een mooie jas. De Harrington jacket is een tijdloze klassieker die iedereen in zijn wardrobe hoort te hebben. Met deze jas stap je easily op een boot of een club binnen. Combineer hem met chique of casual. All goes. Een multi-funtioneel en effortless stuk.

Meer jackets vindt je in de ASOS sale shop.