Gespot: Tom’s Eyewear

Tom’s ken je van die trendy espadrilles die je tegenwoordig steeds vaker in de stad zit. Naast een enorme hype is Tom’s vooral een merk dat ergens voor staat, ze werken namelijk volgens het ‘One For One’ principe. Dit betekend dat zodra jij een paar schoenen van Tom’s koopt, een kind in een derde wereldland een gratis paar schoenen krijgt. Een big deal voor jongeren die vaak op blote voeten naar school moeten.

Dit ‘One For One’ principe wordt nu doorgetrokken naar eyewear. Jij een mooie zonnebril, iemand in de derde wereld een bril op sterkte. In het onderstaande filmpje wordt het principe nog een keer uitgelegd door Tom’s oprichter Blake Mycoskie.

De zonnebrillen van Tom’s zijn alleen nog maar op zijn eigen site verkrijgbaar. De hippe espadrilles waar Tom’s ooit mee is begonnen zijn onder andere verkrijgbaar bij Zalando.