De lelijke waarheid achter porno (SFW)

Als gezonde vleesetende Hollandse jongen zijn er behoeftes die vervuld kunnen worden met de atletische prestaties van een select groepje dames uit Los Angeles.

PORN. Eigenlijk raar, maar wat opvalt is dat de vaak prachtige meisjes op Pornhub/Redtube/Xvideos/etc. hun shit – onlangs hun eigenaardige carrière – best wel together lijken te hebben. Van binnen vraag je je af waarom een mooi, leuk en gezellige tanga als dit ooit besloten heeft om haar CV bij de jongons van Bangbus langs te droppen.

Well, niets is minder waar bewijzen de volgende foto’s van je favoriete pornstars met en zonder make-up. Niet alleen laten de volgende foto’s zien hoe droevig deze meisjes uit hun oogjes kunnen kijken, ook zijn vele ervan meisjes die je in de supermarkt eigenlijk niet eens aan zou kijken (sorry, dit is een beetje hard maar het is echt zo). Aaaaawh.

De volgende keer dat je vriendin je betrapt op het kijken van wat gezonde internetpr0n laat je haar gewoon dit zien. Dit is – hopelijk voor jou – helemaal niets waar je ze jaloers op hoeft te zijn:

PORNSTARS BEFORE AND AFTER MAKE-UP.