Donnie & Rory eten noodlesoep en testen de brand new Huawei P8

Woop. Huawei vroeg MenandStyle.nl om hun nouveau paradepaartje magnifique te testen. Daarom trokken Rory (onder andere MenandStyle.nl) en rapper Donnie hun simkaart uit hun telefoon om hem in de nieuwe P8 te planten. Een telefoon die erom bekend staat met een gek goede camera uitgerust te zijn.

Gedurende een weekje of 2 werd de telefoon getest, gebruikt en ondervonden. Na de testperiode kwamen de boys bij elkaar om onder het genot van late night noodlesoepje hun bevindingen te bespreken.

R: “Yo Donnie, we hebben de afgelopen weken een beetje met de Huawei P8 mogen spelen.”

D: “Ik zeg je eerlijk, het is een leuk ding maar de Huawei is niet echt de ideal fashion telefoon voor mij. Het doet mij denken aan Karl Lagerfeld voor Chanel, maar hij doet mij meer een beetje denken aan Karl Lagerfeld zijn eigen lijn die iets simpeler is. Om het nog mooier te zeggen, en wijze man zei ooit, wife nooit een meid in de Jimmy Woo.”

R: “Ik vond hem anders best chill. Snel, niet heel bijzonder aan de buitenkant maar je kan ook niet zeggen dat hij lelijk is. Qua software is het gewoon Android, dat is leuk en snel, maar dat maakt hem niet onderscheidend. Voor de rest is hij firm, stevig in elkaar gezet. Niet iets wat kapot gaat. Er valt niets op aan te merken.”

D: “Inderdaad, over het uiterlijk heb je wel gelijk. Hij doet me toch denken aan wat goedkopere Zara kleding die een Frans designermerk na wilt doen. Dat erotische geile gevoel van als je iets duurs draagt mis het.”

R: “Je hebt er moeite mee dat het een wat goedkoper aanvoelende telefoon is?”

D: “Nee, nee, nee. Ook al maakt Lange Frans een telefoon dan heb ik er nog geen problemen mee. Er is zeker aandacht besteed aan het uiterlijk, maar alles in het leven draait om het innerlijk.”

R: “Ja, maar het innerlijk van deze telefoon maakt hem juist top ouwe. Hij is snel, doet het lekker en die camera is top.”

D: “Ik moet eerlijk zeggen, die camera. Ik heb nog nooit zulke sexy selfies gemaakt.”

R: “Daarom.”

D: “Ik vond het erg voor de mensheid om ze nog onzekerder te maken met mijn kaaklijn.”

R: “Ik kon opeens in het donker foto’s maken en foto’s schieten zonder me zorgen te maken of het wel scherp was. Hey, maar Donnie, is het niet vooral zo dat je er moeite mee hebt dat het geen iPhone is?”

D: “Nou Rory, ik weet niet waarom je zo een schot in de roos raak is, maar ik heb die campergouwe iPhone 6 omdat hij rijmt op Hermés. Op Huawei, kan ik alleen rijmen op See By Fly.”

R: “Hahahahahahahahahahahahaha.”

D: “Laat me even een pauze nemen. Glaasje water. Tot rust komen. Even zen.”

R: “Jeetje. Ok, wat vond je als non-Android gebruiker van Android?”

D: “Het is als een grote koelkast met alles erop en eraan. Het is begrijpelijk, maar ik stoor me nog steeds aan het uiterlijk. Ik bekritiseer me echt alleen puur op uiterlijk.”

R: “Ok, dus de conclusie is: camera is goed, toffe telefoon, maar je bent te gehecht aan de telefoon die je nu hebt?”

rory1

D: “Het is een goede telefoon ja, de camera is niets op aan te merken en als je een Android fan bent dan is het een thuiskomer. Maar het voelde een beetje als een guilty pleasure. Ok, hij heeft wel meer functies dan een iPhone, maar wat is de toegevoegde waarde van een Huawei, als je teveel keuzes hebt kan je niet echt kiezen.”

R: “Hey, maar liever teveel keuze dan te weinig toch?”

D: “Het is wel de tijd waarin we leven. ”

R: “Very true.”

D: “Ok, die camera is goed. Dit merk ik nu pas, maar je kan Beauty-dingen maken. Gewoon een Instagram filter. Ik mis een home-button-knop. Ik vind het wel een hard ding eigenlijk.”

R: “Haha, ik vind het een goede conclusie. Ben blij dat we tot de core zijn gekomen. Top.”

D: “Ja mang.”

De telefoon werd overigens door nog veel meer peeps getest. Check de hashtag #IGNITECREATIVITY voor alle updates.