Men&Style test de Braun Series 9 scheermachine

braun1_shaver

Je scheert niet voor de lol, dat weet je. Maar aan de andere kant wil je er ook niet intentioneel bijlopen alsof je vijf jaar met Tom ‘Cast Away’ Hanks op een eiland hebt gezeten. Hoe kan het dan dat jij nog steeds scheert met het apparaat dat je voor je 16e verjaardag hebt gekregen?

Het antwoord is duidelijk. Toch? Wanneer en waarom zou je je niet verdiepen in een nieuw scheerapparaat? Vandaag testen we de Braun 9 Series. Het nieuwste technische speeltje van Braun.

Het apparaat komt met een nieuwe techniek van Braun genaamd SynchroSonic. Op de kop van het apparaat zitten vier los van elkaar bewegende scheerelementen, die samen 40.000 keer bewegen per minuut. 40.000, dat is een Arena die bijna vol is, en dat allemaal in een scheerapparaat.

Al die bewegingen en scheerkoppen betekenen dat het apparaat ervoor zorgt dat je nog nooit zo smooth geschoren hebt. Smooth, dat is wat je wilt. En dat is wat een leeuwendeel van de ladies wil. Je zit dus goed.

Aangezien jij verder niet zit te wachten op alle technische features van dit apparaatje kunnen we nog één ding zeggen. Er lijken meer functies op te zitten dan een iPhone 6 Plus, hij is een stuk goedkoper dan een iPhone 6+, en hij scheert beter dan een iPhone 6 Plus. Doen.