G-Shock maakt je helemaal apocalypse ready ­čĺ¬

gshock

Horlogemerk G-Shock ken je hoogstwaarschijnlijk nog van de kauwgombal-gekleurde klokjes van vier jaar geleden. De hype is over, maar een merk als G-Shock zit natuurlijk niet stil. Ondertussen maken ze slicke high-end klokjes die ook goed staan bij je casual-chique office fitje.

Waar hebben we het over? Het betreffende product is de G-Shock GSTS110-1a, een op het eerste gezicht horloge voor superhelden. De klok bestaat uit een zwarte kunststof band en een roestvrijstalen wijzerplaat. Op de wijzerplaat kun je de dag van de week vinden, de secondewijzer, en mocht je opeens wakker worden en je afvragen of je nog verder kan slapen? Er is ook op te vinden of het nacht of dag is.

Dat de G-shock zo ontzettend populair is bij de wat meer extreme beroepen is niet meer dan logisch. Ook dit klokje wekt de indruk als enige over te blijven na een nucleaire aanval. Walking Dead ready. Mad Max Fury Watch.

Hoewel post-apocalyptische trivia en hoe ready jij voor judgement day bent super cool is om te vertellen op verjaardagen, is dat ook wel het enige dat echt opvalt aan het horloge.

De klok is dus vrij fors en military looking. Iets wat je ding moet zijn, en waar je een lekker getraind polsje voor moet hebben om hem te rocken.

De G-Shock is voor jou misschien wel het eerste stapje naar heldendom. Als je dit horloge hebt, staat alleen een Batmobile en heel veel spieren jou nog in de weg om de wereld over te nemen. Mochten daar je interesses liggen? De GSTS-110-1a is beschikbaar in G-Shock’s webshop.┬á­č嬭č嬭č嬭čĺ¬