Daarom join je de IHG Rewards Club

hotel_motel

Eind van het jaar, tijd om er nog even last minute tussen uit te glippen. Weekendje Londen? Citytripje Parijs? Paar daagjes jezelf vol eten in Tokyo? De hotel life is dan de way to go, vooral als het kan voor het prijsje van een nachtje bij iemand op de bank crashen. 

De InterContinental Hotels Group heeft een hele reeks hotels worldwide, en wij hadden de eer om hun Rewards Club te joinen en te kijken hoe trés simple het is om je free hotel nights te claimen. Vorig jaar alleen al werden er al ruim 3 miljoen gratis nachten weggegeven bij de IHG hotels en dat kan nu al helemaal makkelijk via  de handige app. 

1. Je meld je aan via de website. Het grote verdienen kan beginnen.

2. Het grote verdienen kan beginnen. Je verdient de punten door in IHG hotels zoals het InterContinental of het Holiday Inn te overnachten, maar ook door te dineren of een auto te huren. Voor elke dollar die je uitgeeft bij een IHG hotel verdien je al 10 punten. 

3. Top. Na een paar citytrips of een goede vakantie heb je genoeg punten om een Reward Night te boeken. Ook kan je de punten omzetten in cadeaubonnen of er miles bij diverse luchtvaartmaatschappijen van kopen? Niet genoeg punten voor een overnachting? Punten kan je altijd met cash aanvullen.

4. There u go. Boek een ticket en verblijf extra gratis in één van de hotels van IHG. 

Via IHG betaal je overigens altijd de laagste prijs, en ben je lid van de Rewards Club dan geniet je natuurlijk ook van talloze andere aanbiedingen en bonussen. Top.”