De UE BOOM is verbeterd en je wilt hem hebben

ueboom2

Ever since de komst van het plastic flesje is er eigenlijk geen reden meer om niet mobiel te zijn. Draadloze telefoons, draadloze bladblazers, you name it en het is draadloos. Sinds een jaar of twee zijn er ook draadloze speakers (ja technisch gezien was jouw Tamagotchi ook een speaker, maar we hebben het in dit geval over speakers waar een degelijk geluid uitkomt).

Nu het geluid steeds beter is bij de meeste draadloze speakers, wordt er ook goed nagedacht over de uiterlijke vertoning daarvan.

Ultimate Ears weet hoe je tech en design combineert. Nu brengen ze alweer de tweede versie van hun Ultimate Ears Boom-serie; de Ultimate Ears Boom 2.

Het kleine, maar toch verfijnde speakertje komt in een zestal kleuren, van fel roze tot stijlvol zwart. Op het eerste gezicht zal je maar twee knoppen herkennen; één om de muziek harder te laten afspelen, en één om de muziek zachter te laten afspelen. Op de bovenkant zit logischerwijs ook nog de aan- en uitknop (duh), en een knop om verbinding te maken met Bluetooth, want draadloos is echt draadloos.

Daarnaast is het overigens ook het perfecte speakertje voor iedereen met twee linker handen en een douche. Waarom? De Boom 2 is water- en schokbestendig wat inhoud dat je er mee kan overgooien in een bubbelbad, mocht je een bubbelbad hebben.

Combineer die boven genoemde dingen met het feit dat je meerdere Boom 2’s aan elkaar kunt linken, BASS nog nooit zo chill uit een draadloze speaker kwam, en er is echt geen reden meer om je Hi-Fi surround set niet nu op Marktplaats te zetten en naar je dichtstbijzijnde elektronicazaak te rennen. Geau.