Wij lieten 3 jongemannen de Braun S3 testen

braun

Scheren. Of je bent er volledig mee gestopt en loopt er nu bij als zwerver/hipster/barista, of je bent een smoothe boy en houd het netjes bij. Voor die laatste groep is er het scheerapparaat.

Af en toe heb je daar een nieuwe van nodig, om je leven wat makkelijker en comfortabeler te maken. Zie hier de Braun S3.

Een prima scheersysteem voor een prima prijs. Wij lieten hem testen door 3 leden van team M&S:

Daan: “Lekker dingetje. Hij scheert geweldig en smooth. Het weet de rauwe mannelijkheid van mijn baard te behouden, maar het geeft me de vrouwelijke touch die geen dame weigert.”

Rory: “Ik ben een sporadische scheerder, soms moet je dat 3-dagen baardje gewoon even afwisselen met een cleane look. Als je een beetje presentabel moet zijn bijvoorbeeld. Voor mij moet een scheerapparaat dus maar éé ding doen; scheren. Het apparaatje van Braun scheert goed, en ook kon hij een tijdje zonder stroom wat handig is als je impulsief wilt scheren. Hij doet het onder de douche wat relaxed is voor de wat minder ervaren scheerder en hij ligt chill in de hand. Als ik me niet scheer is hij handig voor contouren door het mesje bovenop. Top.

Joost: “Hij scheert heel goed, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Ook is hij solid en ligt hij lekker in de hand. En hij is niet te groot dus je kunt hem meenemen op weekendtrips enzo. Ik heb echt een hekel aan dit soort dingen schoonmaken, gelukkig is dat met Braun’s cleaning tech niet een probleem.”

Top. Heb je dus helemaal niets wat je voor Kerst weet te vragen dan is dit een prima alternatief. Stuur deze link door naar je vriendin/moeder/tante/sugar momma.