Winnen: Ga met Oral-B en witte tanden 2016 tegemoet

oralb

Je gaat met Kerst en Oud & Nieuw waarschijnlijk weer belachelijk veel eten. Maar het is dan ook belangrijk dat je achteraf nog schone witte tanden hebt.

Ook is het relaxed als je tegen de schone en witte tanden van je tafelgenoten aankijkt. Prima idee om jezelf en deze tafelgenoten nu alvast van een sick Oral-B poetssysteem te voorzien.

oralb1

Oral-B got you covered; voor de studenten, en alleenwonenden is de Oral-B PRO 2500 tandenborstel de beste keus. Een mooie zwarte (of roze, mocht het je ding zijn) elektrische tandenborstel die al je basic behoeftes vervuld. Bij het pakket zit ook een reisetui voor de mobiele man, en een oplaadstation, wat ook wel handig is.

oralb2

Voor de iets uitgebreidere huishoudens, of voor mensen die simpelweg meer tandenborstels willen is er de Oral-B PRO 4900 Black tandenborstel. Deze set komt namelijk met 2 handles, zodat je samen met je vriendin kunt poetsen. Gezellig. Leuk aan dit speeltje is ook dat deze elektrische tandenborstel vier verschillende standen kent: dagelijkse reiniging, tandvleesverzorging, gevoelige tanden, en whitening.

oralb3

Als laatste is er de Oral-B PRO 7000 tandenborstel. 7000 is een veel hoger getal dan 4900 en dat verklaart ook de functies van dit apparaat. Deze elektrische tandenborstel is er voor de veeleisende poetser en heeft een functie die je nog nooit op een tandenborstel zag. Met de Oral-B PRO 7000 kan je namelijk via Bluetooth verbinding maken met je telefoon, zodat je jouw poetsgedrag kunt verbeteren.

Je kan het paradepaard van Oral-B de PRO 7000 tandenborstel winnen. Wij geven hier namelijk vijf stuks van weg.

Wat je daarvoor moet doen?
Laat in de comments van deze Facebook post weten waarom jij welke Oral-B elektrische tandenborstel verdient. Roep vervolgens je tafelgenoten op om jouw comment te Liken.

De comments met de meeste Likes krijgen hun Oral-B elektrische tandenborstel thuisgestuurd. Je hebt tot 18 december. Succes!