Rihanna X Puma: kan een man een vrouwen-sneaker dragen?

puma_rihanna_man_asap

Wat de Yeezy voor Adidas is, is de RiRi Creeper voor Puma. De schoen zorgde voor een ware run onder de gayls, en de schoen werd dan ook voor een flinke mark-up verhandelt via eBay en Marktplaats. Een must have, als je een dame met wat forward stijltjes bent.

Maar.. hoe relevant is de Puma x Rihanna Creeper voor de gentleman? En, kan je als man een schoen aan de voet hebben die eigenlijk voor je chick gemaakt is? Wij vroegen het aan een zestal fashion forward stylegods.

Gabriël Ercicia (co-founder TRNSPRNT):
“Naar mijn gevoel neigen ze inderdaad meer naar een vrouwenschoen. Maar ze lijken me prima te combineren in een punk/skater vorm. Zo zie ik rapper Ray Fuego er naadloos mee wegkomen bijvoorbeeld.””

rihanna_puma

John Vonk (creative):
“If the shoe fits, wear it. Ik vind de Black-on-Blacks wel dope!”

Juan Buis (eventmanager):
”Deze sneaker vooral bij vrouwen gezien en dat geldt ook wel voor creepers in het algemeen. Ik denk dat het voor veel mannen nog te vroeg is voor platformschoenen, maar dat dit in de nabije toekomst snel zou kunnen veranderen.”

Kwabena Appiah-Nti (fotograaf):
“De normale puma is al goed genoeg zoals hij is voor boys. Tenzij je 1.60 bent dan zou ik deze wel coppen voor die extra millimeters.”

Eben badu (co-founder TNO):
“Ik zag ergens ooit een quote en het zei: het draait niet om de kleding die je aan hebt, maar om wie de kleding draagt.”

Hussein Suleiman (co-founder Daily Paper):
“Ik kan niet wachten tot er heren maten komen. Ik haal ze het moment dat ze droppen.”

Wat denk jij?