Waarom de ASUS Transformer purrrrrrfect is voor op reis

asus

Hey, je wilt van de zomer een stukje op reis, en dan wil je wel gewoon connected zijn en genieten van alles wat je op een laptop kunt doen. Aan de andere kant wil je helemaal niet je super expensive, batterij-slurpende en grote/zware power lappie meenemen.

Goed nieuws, de ASUS Transformer Book T300 Chi bestaat. Dit is waarom het je beste travel-buddy ever is.

1. Tablet, schmablet
De ASUS Transformer is dus eigenlijk een tablet, maar met een paar hele leuke twists. Er draait namelijk gewoon een desktop versie van Windows op. Ook heeft de ‘tablet’ een slick combineerbaar toetsenbord dat je via Bluetooth verbindt.

Samen zorgt dit ervoor dat de Transformer – what’s in a name – een complete laptop is waar je echt alles op kunt doen wat je ook op een normale laptop kunt doen. En dat is relaxed, omdat je dus niet aan de beperkingen van een  en dat is relaxed omdat je er dus precies

2. Eén robuust apparaat
Wij waren drie weken met de Transformer op pad in Zuid-Oost Azië, hadden er geen hoesje omheen en gebruikte hem ook gewoon op het strand. Not – a – scratch. Dit wil je je 1200 euro laptop helemaal niet aandoen, en dat kan hij ook helemaal niet. De Transformer is hiervoor gemaakt.

3. Transformer & Chill
Flexibel. Dit is dus het leuke, download je favoriete serie of film op je Transformer en je kunt er je hele vlucht films op checken. Of koppel hem aan je toetsenbord en schrijf het begin van je reisverslag of roman. Kan allemaal.

asus2

4. Waar gebruik je je huidige laptop nou echt voor?
Ben je geen gekke filmmaker, heavy Photoshopper of 3D-render fanaat dan ben je waarschijnlijk 90% van de tijd op het web of in je tekstverwerker. Daarvoor kan je een heavy ass apparaat meeslepen, maar je kunt ook gewoon voor een compacte laptop gaan die ook alles heeft wat je nodig hebt. En nee, Windows is echt een prima besturingssysteem.

5. Prijs vs. quality
Hij ziet er goed uit, en werkt prima. Eenmaal thuis kom je erachter dat je echt in bijna alle situaties genoeg hebt aan dit compace, robuuste en handige apparaatje, wat je ook nog eens geen maandsalaris (of, twee tickets naar Thailand) kost. Tel uit je winst.

There you have it. De ASUS Transformer Book T300 Chi 2-in-1 laptop is verkrijgbaar bij je lokale electronica dealer. Purffffff.