Zo goed gaat de UE BOOM 2 x Reka collab in je bachelor pad staan

reka

Hey, wist je al dat je in de future leeft? De future want kids rijden tegenwoordig op elektrische tweewielers naar de supermarkt om energiedrank te scoren. The future omdat Elon Musk een raket heeft gemaakt die a la Kuifje weer op zijn achterste kan laden. The future omdat Ultimate Ears al je muzikale behoeftes mobiel heeft gemaakt.

UE Boom maakt dus super gezellige bluetooth speakers die op allerlei manieren lekker zijn in je leven. Sure, het boxje gaat never je hifi-vrinden impressen, maar ben je onderweg, in een park, op een bootje of where-ever dan is de BOOM je go to box.

Maar woon je niet al te groot dan is één UE BOOM 2, of twee BOOMS gekoppeld ook gewoon genoeg muziek voor je huis.

Om te bewijzen dat een BOOM in je huis ook gewoon een hele lekkere look is hebben we de latest en greatest ‘Lost Time’ samenwerking met artiest de Australische REKA even in wat dope interieurs gephotoshopt om je een beetje een idee te geven.

ueboom3

Voegt wat kleur toe.

ueboom4  ueboom2 ueboom_reka

Riiiiiiight? Dit wil je. Koop je hier.