Met de Lumigon T3 houd je meisjes en zaken gescheiden

lumigon

Of je het nou aangenaam vindt of niet: je telefoon is een verlengstuk van jezelf. Een ledemaat waar we niet meer zonder kunnen.  Verstandig  dus om een weloverwogen besluit te nemen bij het aanschaffen van een gloednieuwe GSM. We onderzochten de eigenschappen van de nieuwe Lumigon en deden een paar belangrijke bevindingen.

Geil design
Lumigon is een kleine maar opkomende Deense producent van smartphones. De telefoon wordt in Denemarken gemaakt en ook alle software wordt in het hoofdkwartier in Kopenhagen ontwikkeld.

Denen zijn vaak erg modegevoelige en accurate designers. Dat valt bij het uit de doos halen van het Deense toestel direct op.

Het grote, maar slanke toestel is opvallend maar niet schreeuwerig. Een soepel en strak design, zonder veel fratsen. Het ontwerp is een beetje als het onopvallend bloedmooie meisje bij de bushalte, die makkelijk Victoria Secret model zou kunnen zijn, maar zich van haar schoonheid niet bewust lijkt.

Lumigon voldoet hiermee aan de eisen van de kunstzinnige Deense ontwerp regels: geen opsmuk, functioneel, minimalistisch en mooi.

Hoewel het toestel vrij groot is, ligt hij toch lekker in de hand. 

Batterijduur
Tijdens het testen van het toestel leek de batterij van de telefoon niet snel uitgeput. Dat is natuurlijk geen garantie dat de batterij altijd zo fit en vitaal zal blijven. Maar de batterijprocenten namen opvallend langzaam af. Dat stemt ons rustig, want een lege telefoon voelt als het lopen door een bomvolle Kalverstraat zonder broek aan.

Nachtzicht
De meest leuke innoverende functie van de  Lumigon T3 is de nachtcamera. De goedwerkende night vision camera die het toestel bezit zorgt ervoor dat je nachtelijke filmpjes en foto’s kunt maken zonder dat  hinderlijke flashlight nodig is.  De camera onderscheidt de zaken in het pikkendonker beter van elkaar dat het menselijk oog.

Automatisch denken wij aan stiekeme nachtfilmpjes die je kunt maken van beschonken vrienden, skinny dippende vriendinnen of andere nachtelijke taferelen waarbij je flashlight het filmen zou verraden.

Twee simkaarten
Voor wie meisjes en zaken graag gescheiden houdt, maar toch hetzelfde toestel wil gebruiken: in de phone kunnen twee simkaarten.

lumigon2

Overweeg je een Android-toestel te nemen? Neem deze informatie dan mee in de zoektocht naar een nieuw ledemaat.

De Lumigon T3 is exclusief verkrijgbaar bij Mediamarkt.

(advertorial)