Eindejaars / lijstje / 2016: Christiaan den Ouden aka Freddie Mercure

Christiaan den Ouden is eboren en getogen in Rotterdam en werkzaam als DJ en organisator van feesten en partijen.

Favoriete Nederlandse merk in 2016?
Als een blok blijf ik achter Woei staan. Rotterdams trots in de streetwear wereld. Maar sinds kort ben ik voor mn boys van Daily Paper werkzaam in de Rotterdam Pop up store en ik moet zeggen dat ik positief verrast was van hun huidige collectie. Er zijn een aantal items die ik ook gelijk geëigend heb. Daarnaast is Patta echt heel goed bezig geweest dit jaar met hun drops. Heel sterk en solide.

Favoriete Buitenlandse merk in 2016?
Moeilijk. Streetwear-wise blijf ik fan van Supreme ondanks de hype en (voor mij) niet zo geweldige FW drop dit jaar. Maar mijn liefde naar merken als Norse Projects en woodwood blijft sterk, ook al kan ik niet altijd wat halen dat helemaal gebouwd is voor mn lichaam.

Beste nieuwe merk?
Secluded komt met mooie dingen en SMIB doet goede zaken in Amsterdam betreft streetwear. Kan alleen nog maar groeien bij dat soort creatieve groepjes.

Beste product van 2016?
Het uitshirt van Feyenoord.

Beste winkel of webshop?
Daily Paper pop up store Rotterdam, HIDDEN & Feyenoord fanshop.

Grootste stijlicoon van 2016?
Bluntspeakers. By far de meest stijlvolle Rotterdammer in Amsterdam. Doe maar na.

Beste trend of ontwikkeling van 2016?
Ben fan van de tuinbroeken trend. Vroeger als klein jongetje graag gedragen. Jammer dat ik nog geen eentje heb.

Domste trend of ontwikkeling van 2016?

De Yeezy Boost extravanganza.

Wat denk je dat 2017 gaat brengen?
T’ Landskampioenschap.

Waar kijk je persoonlijk naar uit in 2017?
De Coolsingel.

Bekijk alle lijstjes hier.