De 90’s train. Erin blijven of afspringen?

90's revival

Vorig jaar zagen we een hele revival van alle 90’s brands. Merken die je niet per se hebt gemist, maar waarvan je het wel leuk vindt dat ze er weer zijn. Want vroeger droeg je standaard een Umbro jasje naar school en had je vast en zeker een Champion trui.

Ze doen dus weer hun best, maar wat doen ze precies? We nemen een aantal merken onder de loep, een jaar na de revival.

Champion
Champion zit niet stil. De Vetements x Champion items hebben we de hele winter voorbij zien komen, ondertussen doen ze ook nog wat collabs met Beams en Undefeated en hebben ze een ijzersterke Spring / Summer 2017 collectie. Bijna alles is clean, wat pastel tinten erbij en je hebt prima basics. Champion koop je bij Champion zelf. Aantal beelden below:

Champion Spring Summer 2017
Champion Spring Summer 2017

Fila
Fila blijft helemaal bij z’n Italiaanse roots. Inclusief Italo-smooth-boy-model. Op een aantal items na zou je al je oude Fila-gear weer van zolder kunnen halen en is het net alsof je de hele Spring/Summer 2017 collectie hebt gekocht. Fila koop je onder andere bij je vrienden van Urban Outfitters.

Fila Spring Summer 2017
Fila Spring Summer 2017
Fila Spring Summer 2017

Umbro
Umbro zit weer helemaal in de sport voetbal. Ze sponsoren teams als PSV en Everton, maar ook individuele sterren als Pepe en deze Japanse toppers. De basics zijn nog overal te vinden (sweaters met Umbro logo), maar Umbro is dit seizoen vooral te vinden op het voetbalveld of in een aantal collabs. Zo was/is er de Umbro x House of Holland samenwerking en is de collab met Off White nu te koop. Exclusief bij RSVP Gallery (dus je verzendkosten tikken lekker aan).

Umbro x House of Holland:

Umbro x House of Holland
Umbro x House of Holland

Umbro x Off White:

Umbro x Off White
Umbro x Off White
Umbro x Off White

Kappa
Kappa pakt t iets anders aan en gaat meer de ‘fashion’ kant op in hun Spring 2017 collectie. Met natuurlijk het iconische logo nog overal zichtbaar. Een totaal andere look dan de looks die er gepresenteerd werden tijdens hun UK relaunch. Die was namelijk heel rauw, op een verlaten voetbalveld met vooral athletic wear. Anyway, spot de verschillen hieronder.

Kappa spring 2017
Kappa spring 2017
Kappa spring 2017
Kappa spring 2017

En alles is te koop op de Kappa site.