grunge glasses zijn nu al de nummer één fuccboi look van zomer 2017

Dit is misschien wel de eerste keer dat een zomertrend played out is voordat de zomer begint. Verwacht zomer 2017 een legioen van fuccboi’s op elk festival in het land ooit, die hun gezichtjes verbergen achter een paartje hippe ‘grunge’ glasses.

Naast de snapback, de Supreme logo IETS (maakt niet uit wat, als er maar een Supreme logo op staat, want Supreme en exclusive, boxlogo squad!) en de jogger pants het item van zomer 2017. Wit het liefst, maar ben je echt net iets meer ‘edgy’ en ‘durf je’ dan ga je toch gewoon voor een ander funky kleurtje meid.

Ooit groot gemaakt door Kurtje Cobain (RIP) geeft deze zonnebril (die van Kurt waren van het merk Christian Roths) je net dat edgy lookje dat een BOEF trui je niet geeft. Je weet wel, je bent mad alternatief, maar dan wel alleen in het weekend, doordeweeks zit je braaf netjes achter je bureau te zwoegen voor de baas.

The type of guy die 2000 euro neerlegt om naar Burning Man te vliegen en dan te gaan roepen dat geld en kapitalisme evil zijn. De type of dude die een prison tattoo neemt maar nog nooit een snoepje gestolen heeft. De boy Cobain draait zich om in zijn graf.

Je denkt misschien “Fuck MENANDSTYLE, je bent wel aan het haten homie?” maar helemaal niet. De look is hard, maar je weet zelf precies welke kant het op gaat met makkelijk, veilig en voor een ieder toegankelijk budget te implementeren trendje als dit. De verkeerde kant. Haha.

Maar wij snappen je. OK, dikke kans dat jij je wilt aansluiten bij Fuccboi Gang 2017. Ik bedoel, er zijn genoeg hitsige net niet chicks die helemaal gaan voor boys met de latest en greatest fashion items. Jij een bril van een tientje op je hoofd, zij op haar knietjes in de Dixi (no judging, seks met wie je wilt). Prima deal.

Wij helpen je. Komt ie.

Ben je een wealthy motherfucker dan ga je voor deze ACNE grungies. Zet je wel een kleine 260 euro terug.

Ben je een cheap motherfucker dan ga je voor de Ali Express variant. Je tong in minimaal 7 dronken Brabantse meisjes (nog steeds, no judging tongen is geweldig) voor nog geen 2.50 euro.

KUS!