Yeezy drop gemist?

Adidas Yeezy Boost 350 Zebra

Jammer. Maar je kan niet alles hebben in het leven. Om de pijn wat te verzachten (of om gewoon duidelijk te maken dat de Yeezy echt niet alles is in het leven) hebben we 7 schoenen voor je op een rijtje gezet. Van alles wat, voor iedereen wat:

Diadora Aeon OG:

Diadora Aeon OG

Deze Diadora sneaker had toevallig ook vandaag haar release. Een schoen goed voor een snelle run naar de supermarkt, maar (mocht je daar zin in hebben) kan ook een heel saaie outfit toch naar dat next level brengen. Onder andere verkrijgbaar bij Solebox.

ETQ Sonic

De Sonic is niet nieuw. Deze runner van ETQ zagen we al eerder als soort ‘test’ voor FW16. En hij mag zeker blijven. Over een tijdje komt er zelfs een nog betere versie van deze stapper. Stay tuned dus.

Eytys Mother

eytys mother suede pink

Als je deze schoen vorig seizoen nog niet hebt gekocht is het daar nu wel de tijd voor hoor. Mother of all outsoles. Eytys till we die.

JC14 Playmaker

JC14 playmaker

Groen als gras. Ode aan de beste voetballer ever. Voetbal wordt sowieso steeds stijlvoller. (Hoi Lack of Guidance)

Vans Vault x Our Legacy

vans x our legacy

Een classic is altijd goed. Maar als je dan voor een Vans classic gaat, probeer dan nét even wat anders, middels deze collab met Our Legacy.

Wat het verschil is? Komt ie: “The uppers are custom cut to the early ’90s panel pattern, using suede and mil-spec nylon. The custom mid-soles were developed to reflect the subtle differences and imperfections seen in vintage Vans, with uneven toe bumpers and higher, textured foxing.”

Our Legacy Mono Runner

our legacy mono runner

Weet je wat nog beter is dan een collab met Our Legacy? Iets van helemaal en alleen Our Legacy. Zoals deze mono-runner. Toch wel de king runner onder de (casual) runners. En als je deze niks vindt, ze droppen zoveel versies van dit model, de ware kom je vast wel tegen.

Common Projects Achilles Low

common projects achilles

Last but not least, Common Projects. Mag eigenlijk never missen in een rijtje. Mag eigenlijk ook never missen in jouw collectie. Basic schoen, maar wel basic uitzonderlijk. Kan met alles, kan bij alles. Cop that.