Anoraks on raks on raks

supreme anorak

Eerder vertelden we je al over deze Patta anorak. En waarom je die moest kopen (dat hoeft natuurlijk niet per se, doe lekker wat je zelf wil).
Maar die anorak van Patta is niet de enige anorak die op dit moment de moeite waard is. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met 6 andere anoraks die je ook kan kopen. Mocht je dat willen.

En als je ooit bovenstaande Supreme versie op de kop kan tikken moet je dat ook zeker niet laten.

Nike Sportswear

Nike Sportswear anorak

Heel mooi prijsje (€90,-), heel basic en geeft ons een beetje dat 90’s gevoel. Wat een goed iets is. Lekker alle mogelijke Nike logo’s op de rug erbij en je bent ready to go.

Battenwear

battenwear anorak

Deze is niet voor iedereen weggelegd. Dat weten we wel. Ben jij die surfer-dude? Dan gaat dit goed boven je zwembroek.

Beams Plus

anorak beams plus

Ben je vaker in pantalon en overhemd, maar wil je toch een anorakje? Dan is dit je uitkomst. Past ook heel goed bij een spijkerbroekie hoor.

Martine Rose

martine rose anorak

All blue everything met Martine Rose embroidery in wit op je buik. In spiegelbeeld(!). Gekkigheid. Gaat je een halve rib of €865,- kosten, dus wel free shipping. Invoerrechten niet meegerekend, maar hey, dan heb je wel wat!

Moncler O

moncler o anorak

Dit is voor die echte high-rollers. Even een K spenden op een jas. Is niks. Moncler en Off-White hebben de handjes ineen geslagen en een jas gemaakt “inspired by North Sea Fisherman.” Kan dus op jou zijn geïnspireerd he. Niet laten liggen.

Neighborhood

Neighborhood anorak

We sluiten af met de meest mannelijke versie. Legergroen, niet teveel fratsen, maar wel een paar stoere buckles om jezelf te beschermen tegen een guur windje.
Mocht je het Nike model net niets vinden en Moncler weer teveel van het goede is dit jouw gulden middenweg.