Begin met de basis. Wij hebben de 5 beste boxers voor je

boxers.nl top 5 boxers

Een goed begin is het halve werk, ook als het om je outfit gaat. Dus kunnen we niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om een goede onderbroek aan te trekken.

En precies om die reden hebben we een boxershorts top-5 voor je gemaakt. Read it, check it, enjoy it:

1. Calvin Klein 3-pack Boxers

boxers.nl top 5 boxers

Wat Nike voor sneakers is, is CK op dit moment voor ondergoed. Van Kendall Jenner tot Justin Bieber en van je buurmeisje tot je baas. Iedereen rockt wel iets van Calvin.

Normaliter is dat een reden om juist weer op zoek te gaan naar iets anders, maar hey, het is gewoon echt heel goed. En zit lekker. Dus kun je gerust ook een boxertje van Calvin Klein aantrekken hoor.
3-pack = 3 kleuren = Super.

2. Tommy Hilfiger Flex Trunk

boxers.nl top 5 boxers

Deze boxer heet de “Flex Trunk”. FLEX(!!!)! Als dat niet al de perfecte reden is om aan te trekken weten we het ook niet meer. Letterlijk flexen met je boxer. En een klein printje is ook altijd wel rete-leuk, dus flex een beetje met je paisley-printje. Wel into printjes, maar geen paisley? Op Boxers.nl vind je nog vele andere prints.

3. Saint Basics St. Luke Blue Moon Cubes

boxers.nl top 5 boxers

Deze boxer is gemaakt van lyocell, wat een kunstmatige vezel op natuurlijke basis is. De meest uitgebreide details zullen we je besparen maar, dit onderbroekje is goed voor het milieu en heel lekker voor je huid. Zacht, maar stevig, just how you like ’em.

4. Deal Boxershort Burger

boxers.nl top 5 boxers

He, we oordelen niet. En het is opzich best grappig. Maar vraag jezelf af, wil je dat wel?

5. Supreme 4-pack in black

boxers.nl top 5 boxers

Keep it simple. Supreme logo net boven je broek, kwaliteit van Hanes. Alles helemaal prima en kun je iedere dag van de week toch even laten zien je dat je die hele Sup’ boy bent, ook al heb je je box logo niet aan.