Tratlehner zomercollectie is echt wel oke

tratlehner zomercollectie

Na RTL Boulevard en Fiona Hering vonden we het zelf ook wel tijd om de Tratlehner zomercollectie onder de loep te nemen.
Wordt het een BN’er goes fashionvictim? Een op-en-top Kunstacademie ding? Of zit het gewoon best goed in elkaar en kunnen we je aanraden om een shirtje aan te schaffen?

Wij vinden dat laatste, maar wat jij vindt moet je helemaal zelf weten.

De materialen zijn allemaal echt nice. Je ziet dat niet zomaar het eerste het beste stofje uit een fabriek is gehaald, maar dat er tijd en moeite in is gestoken. Misschien zelfs wel te veel tijd, maar als dat de kwaliteit van jouw nieuwe trui ten goede komt, who cares right?

Maar het zijn niet alleen de materialen waar over is nagedacht. De looks doen er zeker niet voor onder. Beetje into-space maar op verschillende manieren. Een astronaut, omringt door zwevende stukken fruit en een printed tee met Mars-landschap zijn een beetje de kopstukken (want gezien op teevee). Maar er is meer. We hebben een aantal looks op een rijtje gezet:

Tratlehner Tracksuit:

tratlehner zomercollectie

Klaar met de Nike Tech Pants, klaar met je spijkerbroek. Stijlvol trailer-trash in je Tratlehner tracksuit. Je gaat natuurlijk voor het hele pakket, dus kun je lekker combineren. Waarom zou je geen overhemd met joggingbroek dragen? Naar je werk? Op de Zuidas? Of je driedelige SuitSupply-pak met dit jackie in plaats van je colbert?

Tratlehner Tee:

Tratlehner zomercollectie

Dit is wel een spannend shirtje hoor. Maar jij leeft voor spannende momenten.

Tratlehner Jas:

tratlehner zomercollectie

Freddy en Perre houden wel van double layers en nét even wat anders. Dus krijg je een katoenen jas met siliconen hoodie en mouwen. Even wennen op het eerste gezicht, maar deze capuchon zal goed van pas komen in ons regenlandje.

Dit en de rest van de Tratlehner zomercollectie kun je online bestellen via https://tratlehner.com/ of bij Concrete, Margreeth Olsthoorn, Calico Jack en Avenue.