Naar het strand met het Vans Freshness Pack

Vans Freshness Pack

Het strand is misschien nog een beetje te koud, maar Vans is er vroeg bij. Ze hebben namelijk al hun bekende stijlen een fris kleurtje gegeven en tot het “Vans Freshness Pack” gedoopt
Dat kon niet op een beter moment dan nu.

De lente is met gestrekt been binnen gekomen, iedereen gaat op zoek naar wat nieuwe kledingartikeltjes, maar men wil ook niet meteen full-zomer gaan, want lente in Nederland kan ook zomaar een stortbui en heel veel kou betekenen.

En met die wisselvalligheid in het achterhoofd zijn de Authentic, Old Skool, Era en Sk8-Hi altijd een goede schoenenkeuze. Perfect voor regen en 8 graden, maar ook ideaal voor 25 graden en een picknick.

Daarnaast is een Vans schoen met iedere outfit te combineren. Maar is niet per se nodig, want Vans heeft ook gedacht aan sweaters, hoodies en shorts. Oh en een buckethat, maar die is dit seizoen wel een beetje overbodig.

Vans Freshness Pack
Vans Freshness Pack
Vans Freshness Pack
Vans Freshness Pack
Vans Freshness Pack
Vans Freshness Pack
Vans Freshness Pack

Bovenstaande items en meer is vanaf nu te koop op de Vans website en bij Vans-winkels in heel Europa.