neubau eyewear is de prinses Sissi onder de brillen. See Good, Do Good.

neubau eyewear

Het is als merk/bedrijf/organisatie/whatever niet meer genoeg om gewoon wat toffe producten/diensten/dingen neer te zetten.
En dat is heel erg goed. Denk aan jezelf, maar denk ook zeker aan anderen.
Bij brillenmerk neubau (geen hoofdletters) vinden ze dat ook, dus hebben ze een collectie uitgebracht gemaakt van milieuvriendelijk kunststof.

neubau eyewear toont aan dat je milieubewust heel leuke brillen kan maken zonder aan présence in te boeten. Naast het gebruik van het hoogwaardige, milieuvriendelijke materiaal naturalPX worden de laatste hypermoderne productiemethodes gebruikt die afval tot een minimum beperken.

Voeg daar een brillendoosje aan toe die gemaakt is van cellulose, zonder gebruik van lijm en een poetsdoekje uit gerecycleerde petflessen en je bent biologischer dan de MARQT.

neubau eyewear

Niet alleen voor hun eigen brillen zorgen ze goed. Ook de rest van de wereld en het milieu wordt een stukje beter dankzij neubau.

Ze steunen de aanplanting van bomen in Wenen en werken samen met een bijenreservaat in New York City. Superlief, superleuk. Maar ook superbelangrijk. Take notes, kids.

Het biologische stuk hebben ze dus redelijk gecovered. Maar hoe zit het qua design?
Dat zit helemaal prima eigenlijk wel.

De montuurtjes die ieder merk heeft, zitten ook in deze collectie. En dat is goed, want zekerheid.
Maar daarnaast gebruiken de Weense vrienden ook lekker wat kleurtjes en wringen ze zich hier en daar in een paar bochtjes, zodat sommige montuurtjes er net wat anders uitzien.

Daarnaast doen ze niet alleen aan optische modellen, ook voor zonnebrillen is neubau deze zomer een aanrader.
Goed geprijsd ook. De meeste brillen liggen tussen de €150,- en €189,-.

neubau eyewear

Mocht je een nieuwe bril zoeken. Denk dan niet alleen aan jezelf, denk ook aan de wereld.
Love and happiness