Samenwonen wordt een pretje als je naar ons luistert

Samenwonen is hartstikke leuk. Je kent haar of hem nu een tijdje en jullie gaan samen heerlijk. Het is tijd. Iedere keer bij elkaar op visite begint wat minder te worden en haar huisgenootje is ook niet echt je beste vriendin…

We gaan je natuurlijk niet vertellen wat je moet doen, maar willen je graag wat wijze raad geven. Jij als style-connaisseur wil zeker wat van jezelf in je nieuwe paleisje stoppen.
Een mancave is ook weer zo’n ding, maar een Supreme-skateboard aan de muur in plaats van Live, Laugh, Love is het minste wat je kan doen.

Evenals ervoor zorgen dat je een heel goede kast hebt. Jij wil je sneakers, inmiddels de tweede liefde in je leven, ook een goed onderkomen geven. En voor een goede kast zijn goede mogelijkheden. Misschien is een hele kast iets too much, maar bij een Zweedse meubelwinkel hebben ze ook een mooi schoenenrek voor je.

En zorg ten slotte ook voor heel erg goed internet. Een relatie is tegenwoordig niet alleen gebouwd op liefde, maar ook op de internetsnelheid. Slecht internet = slechte relatie. Toevallig heeft KPN nu zes maanden korting op Alles-in-1 met Gratis Monteur en WiFi-check. Dat kan een hoop schelen. Sowieso is het goed om met een verhuizing weer eens te kijken wat het beste bij jou past!