Bart van Uptown over zijn summer-essentials

summer-essentials Bart van Uptown

Om de zoveel tijd vragen we ons af wat anderen doen. Niet alleen op werkvlak of whatever, maar ook wat ze doen in hun vrije tijd. Of wat ze doen om een goede tijd te hebben.

Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je goed voorbereid bent op de perfecte zomer? Als iemand dat weet is het Bart van Hylckama.
Bart (rechts op de foto) ken je als eigenaar van Uptown en Baretta Jeans. Twee van de betere stores van Agga en Nederland. Dus Bart weet dingen.

We vroegen Bart naar de must-have Summer ’17 kledingitems en wat te doen in je vrije tijd.

• De Loose Cropped (Tapered) jeans. “Echt, skinny’s zijn wel even klaar hoor. Denims mogen weer wijd, en dan lekker kort. Misschien een beetje tapered, wat jij wil. Zoals deze“.

summer-essentials Bart van Uptown

• Oversized tees. “Nu zijn die veel te strakke tees natuurlijk al een jaar of 10 niet meer tof (tenzij je een lycraatje aan hebt als je gaat surfen), maar de tees met afhangende schouder en een goeie boxy fit zijn deze zomer wel echt aan een definitieve doorbraak toe. “Toevallig” hebben we een lekkere collab met Kultivate“.

summer-essentials Bart van Uptown

• Goeie witte sneakers. “Die heb je wat mij betreft het hele jaar nodig (in een ideale wereld heeft iedere man altijd een crispy paar witte Common Projects klaar staan), maar in de zomer van 2017 mag iedereen aan de sophisticated white sneaker. Het maakt iedere outfit altijd beter.”

summer-essentials Bart van Uptown

Nikben Swimshort voor op het strand. “Onze winkel zit natuurlijk in Den Haag, en daar zijn we gezegend met prachtige stranden en dito beachclubs. Dus mag je ook weleens een zwemshort aan. En dan koop je dus een Nikben. Bij UPTOWN. Easy as that.”

Vakantie:

“Ik ga elke twee maanden even een paar dagen naar Mallorca. De batterij opladen, inspiratie opdoen en genieten van het Mediterraanse leven. Ik zeg niet dat iedereen dat zou moeten doen (liever niet zelfs!), maar voor mij werkt het. Heerlijk.”

Restaurants:

“Als je een dagje Den Haag doet, sluit je in de zomer sowieso af op het strand. Doen wij Hagenezen elke avond, maar jij wilt ook weleens genieten. Ik zit het liefst bij Barbarossa in Scheveningen (daar doen we ook onze feestjes van de winkel) of At Sea op Kijkduin. Lekker rustig en ontspannen!”

Photocredit: Phil Yisrael