FreshCotton gaat weg

FreshCotton SS17 Lookbook

Geintje, natuurlijk. FreshCotton gaat nergens, maar overal. Wat zoiets betekent als niet alles zo serieus nemen en vooral doen wat je leuk vindt. Zelf zeggen ze:

“Welkom op de road to nowhere but everywhere. De weg waarop volgens ons alles mogelijk is zolang je maar jezelf blijft, vooruit blijft kijken en wat achter je ligt, achter je laat liggen.
We are living the life, right here, right now en jij bent diegene die de keus maakt hoe dat leven te leiden.
Ga de weg op, op zoek naar uitdagingen, avontuur, de zon en het ultieme feestje.”

FreshCotton SS17 Lookbook

Een goed streven. En om dat in een lookbook te verwerken moet je ook merken hebben die volgens zo’n zelfde streven leven.

Dus zien we Ontour (sowieso al top door de naam in deze), By Parra, TNO, Daily Paper, Grindlondon, OBEY, Carhartt, Nike en adidas.

Merken die vol overgave aan de slag gaan om alles uit hun merk te halen. Dat merken we zelf van dichtbij bij de Nederlandse labels. Waar de oprichters zelf iedere dag ‘out there zijn. Wat het juist zo leuk maakt om diezelfde insteek ook altijd nog te vinden bij de giganten Nike en adidas.

FreshCotton SS17 Lookbook

Ook qua outfits is dit een lookbook naar ons hart. Het FreshCotton lookbook is altijd erg on-point met de huidige trends en reken dus maar dat je veel terug gaat zien de komende weken en maanden. Veel kleur, veel prints, maar don’t overdo it. Kleurrijk on top = clean below. En andersom.

Wat betreft layering zien we een soort festival-outfitje terug komen. Je weet nooit wat het weer gaat doen, dus laat ik maar een
-Bomber
-Hoodie
-Longsleeve
-T-shirt
aantrekken. Kan altijd nog in een kluisje.

Wat uiteindelijk weer helemaal prima terugkomt bij het thema, want is die mindset niet de mindset van iedereen op een festivalweekend? Helaas vergeten veel mensen dat dan weer maandag op kantoor.

FreshCotton SS17 Lookbook
FreshCotton SS17 Lookbook
FreshCotton SS17 Lookbook
FreshCotton SS17 Lookbook
FreshCotton SS17 Lookbook
FreshCotton SS17 Lookbook

Thank god voor FreshCotton. Die deze mindset forever heeft. En natuurlijk never weggaat.

Live, laugh, love