Stay connected en bespaar geld. Neem een sim-only.

sim-only kpn

Ja joh, iPhone 9 geruchten vliegen al in de rondte terwijl de iPhone 8 nog niet eens in de winkels ligt. En dat gaat allemaal weer een hoop geld kosten.

Maar weet jij dat je waarschijnlijk veel goedkoper uit kan zijn met Sim Only? We leggen uit:

Reden 1: Telefoons gaan langer mee
Mobiele telefoons en smartphones gaan steeds langer mee. Veel mensen nemen Sim Only omdat ze dan hun vertrouwde telefoon kunnen gebruiken. Is ook zonde om een goed werkend apparaat weg te doen. Zoveel verschillen de 7’s, 8’en en 9’s nou ook weer niet van elkaar. Lekker bij je houden dus. Scheelt een hoop administratieve rompslomp en tijd om dat nieuwe dingen weer op je eigen wensen af te stellen.

Reden 2: Dezelfde voordelen als een abonnement met telefoon
Sim Only biedt dezelfde voordelen als een abonnement. Bellen en internetten in de EU doe je vanaf 1 juni zonder problemen. Stay connected. Altijd, overal. En dat betekent dus Tinder in Parijs, Londen, Wenen, Rome, Berlijn, Praag, Marbella, Cherso. Summer ’17 is about to be lit.

Reden 3: Er is meer te kiezen
Bepaal zelf welke telefoon je gebruikt. Het nieuwste model of een Nokia 3210? Het maakt niet uit. Daarnaast brengt het soms ook een geluk bij een ongeluk. Gaat je telefoon tijdens de abonnementsperiode stuk? Dan betaal je de rest van de periode niet voor een apparaat dat je niet meer gebruikt. Niets zo vervelend als betalen voor iets dat je niet hebt. Is eigenlijk ook gewoon heel raar. Maar met abonnementen gebeurt het helaas nog steeds veel te veel. Hoeft niet. Doen we ook niet.

Reden 4: Nooit teveel betalen
Zodra de internetbundel op is betaal je geen extra kosten. Het enige verschil is dat de internetsnelheid dan wat lager wordt. Maar goed, nooit meer verrassingen in de telefoonrekening. Money in je zak is misschien wel de beste plek ervoor.
In ieder geval wil je het niet spenden aan je provider. Niet meer dan nodig toch. Wat je wel wil is onbepekrt internetten. Dat is eigenlijk het enige waar je nog ├╝berhaupt een telefoon voor nodig hebt. Nietwaar?

Anyway, save money, get money, spend money. Maar dan wel aan de juiste dingen. Voor de juiste bedragen. You are welcome.