Via deze site kun je de outfits van Frank Underwood nabootsen

outfits van frank underwood

Ook al wil je misschien niet zoals hem zijn, Frank Underwood weet wel hoe hij zich moet kleden.

En zeker als je iedere dag in pak naar kantoor moet, kan het soms fijn zijn om een beetje inspiratie uit je televisie/Netflix te halen.

Hoewel je zelfs die inspiratie niet eens altijd zelf hoeft te zoeken. Zo zijn wij er om je te helpen. En ook de personal shoppers en stylisten van Zalon staan altijd voor je klaar.

Deze keer hebben ze een aantal outfits van Frank onderzocht en nagebootst.

Ze hebben verschillende gelegenheden aangepakt, om verschillende outfits alvast voor jou klaar te leggen. Scheelt je tijd en moeite.

Zoals bijvoorbeeld de business-uitstraling:

outfits van frank underwood

Een goede business-man draagt een goed pak. Frank boezemt gezag in en straalt autoriteit uit met een navy blazer waaronder hij een no-nonsense wit overhemd en een gestreepte stropdas draagt.

Navy blauw is geen toevallige keuze: het gerucht wil dat in 1960, John F. Kennedy zijn grijs-geklede tegenkandidaat Richard Nixon buitenspel wist te zetten met zijn perfect-zittende marineblauwe pak. Geen wonder dat tout-politiek Den Haag tegenwoordig een donkerblauw of zwart pak draagt, de mannen althans.

Maar ook de campagne-outfit hebben ze niet overgeslagen.

De kans is klein dat jij wekelijks op campagne gaat, maar dat je tijd doorbrengt met collega’s, partners en (potentiĆ«le) klanten buiten kantoor is daarentegen weer groter.
Goeie, casual look is dus essentieel.

outfits van frank underwood

Voor alle looks en nog meer inspiratie ga je naar Zalon.