Asap Bari reageert op sexual assault filmpje met statement

Hoor en wederhoor. Asap Bari reageert op een spraakmakende video die gister in de media verscheen. Hierin was te zien hoe hij een poedelnaakt huilend meisje naar de badkamer volgde nadat hij de dekens van haar aftrok en haar vroeg hem te pijpen.

Wereld geschokt. Vlone x Nike samenwerking op zijn einde (of misschien toch niet?).

Nu komt Bari met een statement:

“A misleading video clip featuring adult content and activity has been released to the public without my knowledge or consent. Comments about myself or anyone being detained or arrested are false. We have resolved this issue amicably among all parties as adults. We were friends before this and will remain friends afterwards.

Being raised by strong women who taught me to respect everyone, I’m disappointed in the situation as well as myself and will reflect on the situation appropriately.” – Bari (bron)

Hmmm. Verandert de zaak als Bari en het meisje vrienden zijn? Bari toch geen potential rapist? Een fout die iedereen wel eens kan maken? Of mag Bari helemaal afgeschreven worden?