De allerbeste steals uit de Mr. Porter SALE

Mr. Porter SALE

Altijd fijn als de Summer-sale al is losgebarsten terwijl de zomer nog moet beginnen. Shout out naar het Nederlandse klimaat.

Al je favoriete designer stukjes voor de helft van de prijs. En om jou een eindje op weg te helpen richting je meest stijlvolle zomer tot op heden, hebben we een aantal goeie steals verzameld.

5 ways to a very stijlvolle zomer.

1. Dunhill lederen pennenbakje

Mr. Porter SALE

Niets zo belangrijk als een heel goed uitziend bureau. En als jij je pennetjes en potloden bewaart in een pennenbakje van Dunhill, is er niets wat je deze zomer tegen kan houden. Straal uit wat je wil. En het komt naar je toe. Plus het feit dat je door de sale gewoon €2000,- in je zak kan houden. Tel uit je winst!

2. Dries van Noten sneakers

Mr. Porter SALE

Double-faced burgundy en saffraan mesh sneakers.
Maar als je het rood en goud wil noemen mag dat van ons ook. Ome Dries stelt je nooit teleur. Maar Dries is nooit heel goed voor je portemonnee. Gelukkig is Mr. Porter dat dus wel en heb je voor iets meer dan een barkie je nieuwe, favoriete zomerschoen.

3. Giorgio Armani trousers

Mr. Porter SALE

Op een zondagse familiebrunch kan een of andere oom misschien aan je vragen of je een joggingbroek aan hebt. Maar luister daar niet naar. Zij zitten niet op jouw level. “Dit is Armani, vriend.” zeg je misschien niet tegen je oom. Maar dat mag je best denken. Clean overhemd of shirt erboven en je bent helemaal het ventje. Let maar op!

4. John Elliot parka

Mr. Porter SALE

Het Nederlandse klimaat is zo onbetrouwbaar als Blac Chyna. Niet dat je alimentatie moet betalen aan het weer. Maar voor je het weet zit je eerst met 30 graden in de zon en moet je erna schuilen voor gigantische hagelstenen.
Dus is een parka onmisbaar voor de Nederlandse man. Dat geldt ook voor jou. Opvallend design, maar niet schreeuwerig. En zo hoort je hele kledingkast te zijn.

5. Vetements shorts

Mr. Porter SALE

Is een ultimate-sale lijstje wel compleet zonder Vetements? Niet echt he? Ook al is het niet de allergrootste steal (máár 30%), een kort broekje van Vetements aan en het leven lacht je toe. Wilden we niet achterwege laten.