Lezen: De Groene Amsterdammer duidt je seksleven

Voor iedereen onder de 35 is het vrij normaal om niet gelijk in de relatie-trap te trappen, voor velen boven die leeftijd is internet-dating iets super nieuws. De Groene Amsterdammer legt deze groep even uit hoe het tegenwoordig werkt.

“‘Friends with benefits ken je wel, dat is als je vrienden bent en ook seks hebt. Een booty call is dat je dronken in de stad staat en even een appje stuurt om af te spreken. De volgende ochtend is het zo van: “Yooo was gezellig, doei.” Scharrelen is no strings attached, maar wel op regelmatige basis, dus dan ga je niet de volgende dag snel weg. Een kwarrel is een kwalitatieve scharrel. Dus eigenlijk een beetje het huisje-boompje-beestje-idee zonder dat je elkaars ouders ontmoet. En dan is er nog de prela. Dat is de pre-relatie. Dan ga je dus wel naar een relatie toe. Je bent echt drankjes aan het doen, aan het daten. Je weet dat het wat wordt, de vraag is alleen nog wanneer.”

Anyways, verder gaat het artikel over Tinder daten (vrij verschrikkelijk), het aantal gebruikers op Tinder NL (1.5 miljoen) en jezelf en anderen wel een kans geven op een relatie. Vrij interessant.

Lees je hier.