Samsung maakt van je tv een kunstwerk

Je hebt eigenlijk pas iets aan je tv als die aan staat. Zo niet is het een (meestal) zwarte vlek aan de muur of op een tafeltje.
Dat dachten ze bij Samsung ook, dus hebben ze een nieuw model geïntroduceerd dat een kunstwerk wordt zodra de tv uit staat.

Heet dus ook geen televisie, maar gaat onder de naam “The Frame”.
Staat The Frame uit, dan verandert de TV in het kunstwerk of de familiefoto’s die jij het mooiste vindt.

The Frame is ontworpen door designer Yves Béhar. Zijn visie is dat TV’s altijd een doel moeten hebben, ook als ze niet aan staan. “TV’s zijn vaak grote, zwarte objecten die het grootste deel van de tijd niet eens aanstaan. Dat verandert The Frame. Als de TV uitstaat kijk je naar je favoriete kunstwerk of eigen foto’s, waardoor de TV een totaal nieuwe rol krijgt”, aldus Béhar.

The Frame telt meer dan honderd kunstwerken van kunstenaars van over de hele wereld. Ook kun jij je mooiste foto’s showen op het scherm. Verder zijn er talloze opties om The Frame verder te personaliseren, van verschillende typen passe-partouts en lijsten, zoals walnoothout, eikenhout en wit metaal. Met de Studio Stand zet je The Frame tot slot als designobject in een kamer naar jouw keuze.

The Frame is verkrijgbaar in 55 en 65 inch. Voor de 55 inch variant bedraagt de verkoopadviesprijs € 2.399,-, terwijl de 65 inch versie € 3.199,- kost.

Cheesy filmpje erbij en good to go!