Winter is coming: dit is de televisie die er gekeken moet worden

Hey, leuk en al die zomer maar met meer regen, kou en outside guurheid is een avondje voor de buis helemaal een prima idee. Waar je vroeger niet verder kwam dan Nederland 1, 2 en 3 is er tegenwoordig een heel scala zenders die heel lekker gaan op in al jouw behoeftes voorzien.

KPN vroeg ons om een kijkje in hun portfolio van zenders te nemen, daarom delen wij graag even onze favorietjes met je.

Film1 – Film1 & Chill is de reden dat televisie bestaat. Niets zo lekker dan met je vaste vlam of een tijdelijk vuurtje een film te kijken op de bank en een uiterst meeslepende, uber romantische of gek spannende film te kijken. Je weet nooit waar het eindigt. Film1 heeft een breed scala films beschikbaar, een breed scala dat elke week een update met de nieuwste blockbusters en klassiekers krijgt. Zo ben je altijd gegarandeerd van genoeg visueel voer.

Live Voetbal – Man. Sport. Voetbal. Essentieel in het leven van de man. De perfecte reden om een avondje vrienden over de vloer te hebben, een potje stukje stevig te koken en een goed biertje open te trekken. Je besteld de wedstrijden eenvoudig per stuk, heb je een avondje geen zin in voetbal dan zit je er dus helemaal niet aan vast.

Plus Pakket
– Basically is het Plus Pakket the best of all worlds. Films, series, 30 zenders en eindeloos kinderseries om je kleine nichtje stil te houden voor een goed uurtje of 2. Films die nu beschikbaar zijn in het Plus Pakket zijn onder andere War Dogs, Killing Them Softly en War Dogs. Het gaat dus van straight up Hollywood bangers tot aan diepe indie films met een verhaal.

Ook het serie-pakket is solide. Zo kijk je The Young Pope, Scandinavian crime serie Borgen en sitcom Grandfathered.

Alle zenderpakketten bij KPN bekijk je hier. Happy winter.