Get de look for less: KANYE WEST in werkkleding

Weet je wat het leukste is van fashion? Dat je gewoon zelf mag weten wat je wilt doen. Zin om gekke Balenciaga sneakers met een Zeeman outfit te combineren? Prima. Zin om in je pyama op een feestje te staan? Ook prima. Zin om een rok te dragen waar je harige beentjes onderuit bundelen? Ook helemaal prima.

Kanye denkt daar precies hetzelfde over. Stijl icoon slash crazy man slash rapper slash fashion designer Ye ging onlangs naar Ijsland met vrouwlief Kim en liet daar helemaal zijn voorliefde voor werkkleding zien. Kanye kwam midden in een sneeuw overgoten landschap met een neon werkoutfit die – mogen we wel zeggen – fel afstak tegenover de outfits van zijn mede-reizigers. Moet Meneer West helemaal zelf weten natuurlijk. Misschien was hij bang voor een aanstaande lawine? Dan helft een neon geel fitje het dienstdoende zoekteam natuurlijk erg om Yeezy weer terug te vinden.

Anyways, hoewel deze look misschien wat wenkbrauwen doet optrekken denken wij dat het een “kan gewoon” inspiratie momentje van jawelste is. Inspiratie om op jezelf los te laten zeg maar. En hoewel Kanye zijn vest afkomstig is uit zijn eigen Yeezy collectie en je een paar – zeg maar rustig alle – ribben uit je lijf gaat kosten, kan je deze Kanye-inspired outfit ook gewoon voor een wel haalbaar bedragje bij elkaar stylen. Komt ie….

Werkkleding is natuurlijk gewoon om in te werken. En echt helemaal niet dat je lokale construction worker een paar 100 euro voor zijn on the job outfit neerlegt. Juist ja, er zijn gewoon helemaal winkels voor werkkleding en daar kan je echt heel veel toffe items scoren, gecombineerd met wat high tot low fashion items kom je daar gewoon mee weg.

Bovenstaande neon gele STONEKIT jas vonden we op de website van Engelbert Strauss en gaat voor nog geen 4 tientjes in euro’s. Get the Kanye look voor een workers price. Score.