MIDNIGHT is HET streetwearlabel dat je moet kennen, en komt binnenkort naar Amsterdam

Nuff nieuwe labels, maar weinig steken echt hun kop boven het maaiveld. MIDNIGHT is wat betreft zo een label dat aesthetic en product wise gewoon helemaal lekker gaat.

Founder Can Demirezen heeft zich voor het label laten inspireren door de melochanie van de nacht. Dat zie je zeker terug. Elk product is met de hand gezeefdrukt of beschildert. Patches zijn met de hand gemaakt. Dus geen quick bucks mass production, maar echte producten en connecties. Nightculture en kunst om de dagelijkse realiteit te ontsnappen. Dope.

MIDNIGHT POP UP STORE AMSTERDAM

Nu het goeie nieuws, MIDNIGHT komt naar Damsko. Na succesvolle pop up stores in Berlin, Mönchengladbach en Düsseldorf gaat MIDNIGHT nu voor het eerst de grens over voor een ééndaagse pop up in Amsterdam. Founder Can zorgt zelf voor de muzikale omlijsting.

De datum en de locatie van de pop up worden heel snel hier bekend gemaakt: https://www.iammidnight.com/pop-up-store. Hou MIDNIGHT ondertussen via Instagram in de gaten via Instagram.com/about.midnight. Bless.